9 Şubat 2012 Perşembe

çikolata soslu kavala un kurabiyesi



1paket margarin
1su bardağı pudra şekeri
1avuç iyice ufalanmış badem içi
aldığı kadar un
Yapılışı
1kaşık yağla bademler biraz kavrulduktan sonra 1-2 kaşık un ekelyip biraz da bu şekilde kavuruyoruz diğer taraftan kalan yağla pudra şekerini yoğurup kabartma tozunu kavurduğumuz karışımı ve ununu da yavaş yavaş ilave edip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğuruyoruz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp ay şekli veriyoruz180dercede fazla kızarmasına izin vermeden pişiriyoruz soğuduktan sonra uç kısımlarını kremamıza batırıyoruz veeee kurabiyelerimiz servise hazır Afiyet olsuuuun
yukarıdaki rulo pastamızın kreması artmıştı biz de melisacığımla birlikte böyle birşey yapmaya karar verdik bizim çok hoşumuza gitti sizce nasıl olmuş ?yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar herkese şimdiden teşekkürler deneyenlere de kolay gelsin afiyet olsun

Hiç yorum yok: